sista april

Valborgsmässoafton idag, annars sista april men kände för att skriva ut det haha. :) Ska ta och bege mig till brasan nu, den som är i själevad. Riktigt länge sen man var där nu, de senaste tre åren har jag inte varit hemma, och innan de tre åren har jag varit där alla år. Det kommer bli kallt, men jag kankse inte stannar så länge men det ser man väl. Sandra ska också dit så då ser jag om jag hittar henne med, (hon svarar nämligen inte på mitt sms) :P
Vi fick sluta tidigt idag, sköönt.
Sen så är man ju ledig imorgon med, ska bli riktigt skönt med lång helg även om det bara är tre dagar. och den här veckan har varit riktigt kort, bara tre dagar. Ja ja nog tjatat om det. Jag måste ta ut moppen och fara nu!
Ha en bra sista april! Onödig dag men whatever, en annan anledning att va ledig iallafall.

27 april

Tjollahopp!

Vaknade upp idag och kände mig konstig, kan vara för att jag somnade liite för sent. Ont i huvudet har man, usch :/ Det var väldigt länge sen jag hade det, förstår inte varför ja får det nu..
Så jag har inte så mycket för mig, pratade nyss med emma på msn om allt och inget, allt från bilar till hus och hundar.... :P
Känns lite småsurt att vara hemma från skolan, hoppas jag inte missar nåt stort nu bara. Fick för mig igår att jag hade nationella prov i någontoing men det har vi inte nu. Åt nyss upp resterna från efterrätten igår, hallon med hallonmousse och apelsinmousse, mums!
Vädret nu är inte så roligt, har ju varit fint hela helgen. Det har nästan varit sommarvärme :) Nästan så det var för varmt om det kan vara det. Igår låg jag på baksidan och solade, och det gassade på, Skönt :) Nu är det närmare sommaren.

Jag tog  ut moppern i lördags, och på första turen med den, kan ni gissa vad som hände då? Jo jag åker moppen och har mobilen i fickan och hör nått ljud, tittar bakåt, och vad ser jag, JO mobilen som jag tappat. Men den klarade sig som tur var, tur att det inte kom en bil och körde över den, och tur att jag inte åkte så snabbt. Hade inte lust att köpa en ny telefon.
Måste dock köpa ett nytt skal efter alla de gånger jag tappat den, ska man köpa ett svart eller rött?

Just nu har jag väldigt tråkigt, nåt förslag om va man kan göra? Nu ringde bella så nu pratar ja med henne.
Finns inget man kan göra här hemma förrutom se på tv som jag hatar att göra på dagarna.

Aja får hitta på något, byebye

!
Här är kalle sötnosen min, som snart fyller 18 :)


Emmas fina hund!

skola,skola,skola

Sitter på engelskan och gör inte mycke som vanligt. Sen har vi lunch och efter det så har vi dans, på gympan. Jag suger på dans och jag kan inte alls lära mig stegen. haha men men ser väl hur det kommer att gå.
Sen har vi en lektion och sen slutar vi halv 3. Så bra att vi bara har en riktig lektion kvar. Jag vaknade klockan 6 imorse, jag brukar typ alltid vakna nån gång mitt i natten så jag fick "sova gott" i natt :)
Sen ska jag hem och plugga, suck, men det är behövligt eftersom vi har prov i demens på onsdag och vi har ca 40 sidor som vi ska kunna innehållet i. Vi har även nationella på fredag, känns ju skitbra, fast det är bra att det är skrivuppgiften då och inte lyssnagrejen för det är svårare.
Kan inte skriva nå mer nu för lärarn kollat titt som tätt va vi håll på med, så hejdå!


Slarviga jag

Fan. Fan. Fan. Varför ska jag vara så slarvig för? ÅH jag har fan haft hela lovet och praktiken på mig att göra det här men nu sitter jag här, precis som jag visste. Rapporten skulle vart inlämnad innan lovet och praktiken tillochmed. Fast det blev inte så, jag som tänkte göra det under praktiken och inte vänta till sista dagen. Jaja, nu får jag som jag förtjänar, usch hade glömt hur mycket jag hade kvar. Nu får de bli som de bli jag skiter i det nu, bara jag får G på den här saken så är jag glad.
Fan vad den här dagen har sugit. Jag svär hela tiden nu men skitsamma :P måste få göra det nån gång så.
Förresten undrar jag en sak, är det bra att man förrändras med tiden eller ska man stå kvar på samma fläck hela livet? Är det inte meningen att man ska utvecklas, det trodde jag men.
Skola imorgon också.. kan ju inte bli bättre, men ändå så blire säkert bra att komma tillbaka till det vanliga igen, börjar bli trist med lov när man inte har så mycket att göra, jag får myror i bena och kan typ inte sitta stilla när jag inte har nått att göra.
Har en till favoritserie nu, fortfarande andra avenyn men denna är också bra och rolig, Weeds! Den är sketbra, om nån har tråkigt och vill se så finns det på tv6.se :p
Har inget mer att säga nu, jag ville bara skriva av mig lite. hejdå

Länge sedan , Mitt lov

Hum hej.. det var ett tag sen man skrev här och är förvånad att jag ens gör det nu. Hehe, den bortglömda bloggen är det här.
Iaf ska berätta lite om mitt lov hade jag tänkt. Hade ju praktik tills på torsdag, förra veckan. Jobbade typ till 4 sista dagen. Men sen när jag kom hem fick jag veta att Bella var påväg hit till mig ! Glad blev jag då eftersom jag inte trodde hon skulle komma. Men sen for vi och hämtade henne i stan kl 21 typ. haha jag fick en rolig syn när jag såg henne, hon kommer ju ifrån gävle så där var det nog ganska varmt kan jag tro, men iaf så kom hon i shorts och sommarjacka där och frös typ ihjäl haha. Men det var typ snöoväder då så.
På fredagen for jag och bella på paradisbadet och badade kul var det från början men man blev snabbt less på det så jag simmade lite och sen åkte vi på stan en snabbis. Resten av dagarna hon bodde här kan jag inte säga 'att vi har gjort så mycke, mest pratat och umgåtts :) Eller jo, på näst sista dagen hon var här cyklade vi till lidl som  vi ville gå på. men det var stängt haha så vi for på ica kvantum och sen åt vi på marco polo i gullänget. Det var riktigt roligt att vi ens gjorde någonting hehe. Sen på måndag åkte hon hem och allt blev som innan. Eller inte riktigt för innan hade ja praktik men nu lov!

Hmm vad har man gjort.. 'inte mycket' är två ord som skulle kunna beskriva mitt lov ganska bra.
Men det har ändå varit ett rätt så bra lov faktist. En dag var vi i stugan och pimplade och sånt. Inte så roligt kanske men det var skönt att få vara ute bara. Brände mig i anskitet gjorde jag också haha varmt var det. Våra släktingar har vart här på påsk och det var väl inte så kul men :P Min ungsta kusin är typ 20 år.. Men de "yngre" är ganska kul ibland :P
Jag har tränat hela 3 gånger eller 4 (om man räknar hemma) så jag har vart duktig.

hmm ska nog inte sitta här nå mera nu för det är så soligt. ska nog gå ut eller nåt sen får vi se om emma kan vara med mig idag för det kommer bli jättekul isånnafall

 men nu vet ni ju att jag lever iaf! Hejs!

bye / J

RSS 2.0