hos bella

Det var länge sen jag skrev men jag har bara inte orkat.. någon ledig tid måste man ju få ha haha.
Jag har hunnit med mycket på lovet hittills. Första veckan mån- tors bodde jag, matte, anneli i stugan och åt surströming med eva,lennart o kerstin en dag annars tog vi de bara lugnt. Det var skitkallt en dag men tillslut blev det bra väder =)
Sen på Midsommarmorron for vi till Rökå, ingen vet var det ligger men de är ca 25 mi uppåt. Och hälsade på kusiner och moster + deras katt =) Vi for hem på söndag och då hade man inte lite myggbett!
På måndagen var det fullt upp hela dagen. Färgade håret hos frisören och blev typ mörkblond med slingor. Men nu under sommarn är det skönt att slippa den utväcksten. Tror det blev bra.

På natten åkte jag hit där jag är nu - Sandby/Gävle :) Det finns massor att göra här och det är roligt. Bella har en egen häst som jag red på idag, utan sadel eller någonting. Jag har övervunnit min hästrädsla, och jag är hur stolt som helst som inte ramlade av eller så :D
Besökte också uppsala med tåg idag, och åt upp ett helt jordgubbspaket, mumma


Hennes häst :)
Dålig bild , men annars får jag spö av henne om man ser henne på bilden, haha

Sommarlov

I förrgår hade man skolavslutning så nu har man sommarlov. Känns inte som så men tydigen så är det sommar nu :p
Jag spenderade typ hela den kvällen med att laga all mat som vi skulle äta på mattias stuent när släkten skullle komma.
Sen igår - student för mattias! Det var ganska länge man var där och det var mycket mycket folk. kollade på flak ett bra tag sen for vi hem och åt gosmörgåstårtan, mums älskar smörgåstårtor. Goaste tårtorna av alla :D

Och på kvällen så kom eva, roger, ingrid, örjan, min kusin jonas och hans 2 barn. Söt-philip som är mitt kusinbarn. Har nästan inte träffat honom först igår och gud vad söt han är, han är halvthailändare :D Han blev typ besatt av min råtta och ville se han hela tiden och våra katter! haha
Idag såg jag när mattias skulle på balen. Mycket snygga bilar och det var kul att se på speciellt de nya bilarna som man såg, ja såna skulle man ha haft, vissa var så jävla snygga. Men det tog inte lite tid heller för dom att komma fram med deras bil, hmm det tog 2-3 h som vi stog och väntade, så mycket var det. Men medans så kiollade man på alla fina människor och klänningar medmera så jag ångrade inte att jag åkte.

Iallafall det jag typ ville komma fram till med detta: nu har jag SOMMARLOV!!! woho

Den 10 juni.

UNDERBART med sommarlov imorgon, har verkligen längtat!!!!!
Jag ska va ledig på första perioden 4 veckor, eftersom jag jobbar andra :D men det blir nog bra. Så nu måste finvädre komma det var ju här igår men men det är så som det är :)
Vi ska vara i skolan halv 10 tror jag det var och göra nånting och sedan gå till kyrkan och sen är det SLUT. WOHOO!
Fast det har känts som att man ha haft sommarlov de senaste veckorna eftersom vi typ har haft sovmorgon varje dag men.
Jag kan inte sova, det kan bero på att jag sov fram till 10 imorse.. jag är skitpigg. men så fort jag lägger mig kommer jag nog slockna ändå.

Vi hade studiebesök (?) på sjukhuset idag det var ganska kul, vi fick gå och kolla på avdelningar :) Kirurgen, röntgen, barnavd, och akuten. Det var ganska intressant för vem vet man kanske vill jobba där någon gång och då har man sett hur det är. Jag ska ju jobba där i sommar på kirurgen och de verka väl okey! Annars har det inte hänt något mycket idag, det finns inte mycket mer att säga. jag ska nog sussa :P det är fortfarande skola men jag skiter faktiskt fullständigt om jag är trött imorgon och det har jag typ inte brytt mig om på hela veckan heller, man behöver då inte tänka mycket och då gör det inge om man är lite trött.. de här senaste veckorna har bara varit onödiga.. jag menar det känns lite drygt att åka till skolan bara för att få veta vad man har för betyg och sen får man gå. För annars har våran klass typ inte fått gjort någonting som behövts. Vi har haft trivseldag och spelat brännboll som jag suger på, sett filmer och lagat mat typ. Men man får träffa S och V och det har gjort att man har överlevt.

På fredag är även Mattes student! och då är det också första gången jag är och kollar på studenterna! :P Sen kommer nog släkten eller en del utav den på midda. På lördag blir de Umeå (?) Hoppas! Och på måndag ska jag på intrudiktion på sjukhuset. Det var allt och nu blev jag tillochmed trött : )
Ha det braaaa!

den 7 juni.

Jag Orkar inte skriva nu, får se när jag får skrivlust tillbaka kanske imorron, kanske en vecka... men jag kommer ladda upp musik jag tycker är bra istället

nu är det nedräkning: endast 4 dagar kvar till sommarlovet :D beror på hur man räknar, men det känns så grymt skönt.


Underbar låt! synd att man inte riktigt kunde hålla med.

den 3 juni.

Idag hade man sovmorgon till efter lunch :D så jag sov till ungefär 10 och tog bussen 5 i 11. Fick lite brottom för jag visste inte när vii började men det skulle jag själv ha kollat upp innan. Kändes ganska ovärt att vara på skolan idag för vi hade bara en lektion och sen fick vi gå. Vi hade våran redovisning om hjärtsvikt. Efter det gick jag ner på stan till optikern och fick nya linser, tror jag inte haft så här bra förrut för nu skaver de bara lite :) så jag är på väg att få de som inte skaver alls. Så om två veckor ska jag dit för återbesök. Hoppas nu inte bara att de linser jag nu ska ha kommer kosta mycket men jag vill ju att det ska funka men bara inte för mycket får det kosta... Aja for upp till skolan igen på hälsosamtal och det gick väl bra. Var konstigt för hon visste typ saker om min praktik och min handledare som jag har haft, vem har tjallat? haha skojja men konstigt var det. Skönt att ha gjort bort vare för såna samtal är rätt så jobbiga tyck ja.

For sedan ner på stan och gick en stund me sandra och tog ut lite pengar och lite annat. Får se om jag cyklar imorron om jag inte har träningsvärk.
For och sprang runt höglandssjn skönt! slog mitt rekord. Men med musik i örona går det huur bra som helst.
Jag orkar inte skriva nå mer. Vi börjar "vanlig" tid imorgon vill säga 8.10 . Usch! Känns så ovant att gå upp men det ska gå det med haha. man blir ju bortskämd när man får typ gå tidigt och ha sovmornar varje dag men jag klagar inte :P

Puss o kram

Den 1 Juni.

Första JUNI? fattar inte var månaderna tar vägen alltså. Nyss var det 1 april och man hade praktik.. Men nu är måndagen är äntligen över. Det har varit en vanlig dag och det har väl inte hänt nåt specielllt.
Under sista lektionen hade vi redovisningar och jag var så trött så att jag typ höll på att somna.
Vi fick sluta tidigare och det gör vi typ jämt nu. :)

Imorgon o på onsdag tror jag har vi sovmorgon och börjar 9.40. Så man får ju sova 2 h längre och det känns bra. Jag borde göra dikter men  det är ju så tråkigt så jag håller hällre på med annat . Haha, jag får ta hjälp av mamma för att kunna göra dikterna för annars gåre inte.. Jag är då ingen poet!
Jag cykla till skolan idag o det känns hyffsat i bena nu. Och sen hade vi brännboll idag me så när jag kom hem var soffan mitt ställe ett par timmar.
Jag fick min mp4 på posten idag :D:D

Förstår mig inte på dig!

Hejdå"

RSS 2.0