Den 30 maj.


Dagen har varit bra bortsett från vissa tankar. jag orkar inte skriva nå mer men jag har vart i stugan idag och städat den. Så nu kan man äntligen va där. Ska kanske dit imorgon och då ska troligen emma med också. Roligt. Jag fortsätter väl skriva när jag får lust till det men just nu vill jag bara sova...
Gonatt


Jag orkar inte.Att man inte ens kan få veta varför.
Är man inte mer värd än så?

-


den 29 maj.

Håller på att göra om designen och därför ser det ut som det gör.

Kan inte fatta att det snart är juni! Det har gått så snabbt nu på slutet, och det är ju bara bra :) Sen fattar jag inte att det snart är sommarlov, känns sjukt, vi började ju nyss vårterminen?! Bara en vecka och en halv kvar på skolan och det kommer gå hur snabbt som helst så snart så har vi sommarlov. :)

Idag så hade vi bara en lektion, den var ganska svår för man fick verkligen tänka efter om sig själv.
Vi cyklade till skolan idag och det var skönt! Man fick en bra start på dagen kan man säga..
Efter skolan hade jag tänkt ( efter sandras tjat :) ) att åka ner på stan så vi cyklade dit. Och jag hade glömt börsen märkte jag då, tråkigt jag skulle ju precis köpa en sak åt mamma (morsdag) där så nu får jag väl lov att köpa nåt på ica..
Så jag for hem och hjälpte mamma städa och sånt. Sedan for vi på affärn och jag fick köra en liten del dit. Hmm jo det gick bra DIT, men hemvägen då jag skulle köra hela biten gick det inte bra kan jag tala om haha. Jag glömde handbromsen hela vägen, inte bra inte. sen fick jag motorstopp hela tiden. men det är nå man får lära sig och sen är det ju inte så bra att på panik varje gång det kommer en bil heller Haha :) men jag fortsätter kämpa.

Imorgon ska vi till sommarstugan som vi har, ska bli riktigt kul. Men vi ska egentligen städa för att kunna vara där sen men ändå, det blir skönt att få komma bort. Och den syssla där som jag minst tycker om : tvätta/rengöra båten måste vi göra, uscha det är skitdrygt och tar en massa tid. Men då kan man ju också ta en tur på den sen kanske om man har tur.

Torsdag

Det är bra nu, om man bortser från de dåliga då.

Bra mår jag iallafall nu :)  lite förkyld fast det gör inte så mycket. Jag var i skolan igår och idag. Och det har inte alls hänt mycke där..
Idag fick vi sluta tidigare för vi var klar me det vi skulle göra så vi slutade typ 1. Så vi for ner på bikbok där det var rea. Provade en tröjja och lite kläder och när jag hädde på mig mina egna kläder kände jag att det bara rann ner i halsen. Så jag sprang på toa! Börjar ju bli van att blöda näsblod så :S Tur bara att man inte bloda ner nå :S Igår på skolan fick jag också springa iväg, det var dansuppvisning så jag fick springa ut ur aulan :p Pinsammt värre! vad är de för fel egentligen. 3 ggr på 2 dagar kan inte va normalt. Ja, ja jag har väl bara fått för lite sömn eller nåt...
Jag har tänkt cykla imorgon till skolan, haha hoppas man klarar av det! jag som knappt orkar cykla till ica . Men det ska nog bli nada problemas, får plaska på oss när vi kommer fram.
Imorgon börjar vi dessutom 9.40! sköönt :D Så man har en liten stund på sig att komma fram ..

Tisdag.



Obs, väldigt positivt inlägg.

Då var man hemma idag igen. Jag är less less less.
Inte en dag till bara. Nej, vare sig jag mår illa eller ej tänker jag inte vara hemma imorgon!
Det finns ju absolut ingenting att göra. Jag är helt seriöst mycket hellre på skolan.
Är så less på min bror så det finns inte,
Ja fattar ni hur less om jag säger att jag sparkade sönder min mammas dörr i helgen?









arg/less.

Jag ska sluta vara så snäll mot alla, för man får ju ändå inget fucking skit tillbaka från nån? vad ska man göra? "/
I don't know what I am doing anymore
.
Allt blir ändå fel.

Måndag.

Jag har blivit sjuk i helgen. Så har min helg sett ut: ont i halsen, täppt i näsan, lite feber har jag nog me för jag känner mig varm som bara den... jag hatar det! Jag kan inte heller sova om nätterna och morgnarna. Usch! Jag bara klagar och de får ni som läser stå ut med! Blä blä blä!

Jag ska kanske ändå på skolan om det värsta har gått över imorgon, får se! Ikväll ska jag nog ut och köra lite på nån parkering för äntligen får jag det :)
och man kan göra saker när man är sjuk för hur drygt är det inte att bara vara inne.
Hoppas hoppas jag blir frisk. Nä, nu ska jag inte klaga mer.

Jag ska jobba på prästbordet i sommar förresten, ska bli roligt. Hoppas man får vara på den avdelningen där jag hade praktik. Annars demensavdelningen är säkert roligt att vara på. Om jag får landstinget tar jag det jobbet, men eftersom jag inte fått veta något om det så antar jag att jag inte fått det.

Nu ska jag gå och snyta mig! Roligt vaa? haha


Till sandra: Om den här jävla förkylningen gått över så är jag på! :P kan prata om de på tisdag om jag är i skolan.

Fredag.

Hej!
Sitter och ser talang nu, finns ju inte så mycket annat att göra just nu. Igår var man på örnexpo och gick ett tag, det var väl sådär. Stod i kön då starke man (magnus salomonsson) "uppträdde" så missade honom. Stog i kön i minst e halvtimme, att dom inte fixade det bättre.. men men fick se han sen iallafall :)  Haha jag trodde att han skulle vara myckt större än vad han var :P Vi skulle få hans autograf och sen just när vi skulle få den sa han att han skulle gå. Tråkigt men..
Sen såg jag en cross(eller vad det nu var?)show. Det var en stor glob som dom for runt i. Såg rätt coolt ut. I början var det en cross, sen en till och sen fick magnus stå imitten. Man tror nästan att det ska hända något för dom far så nära men såklart gick de bra.

Aja, idag har man inte gjort mycket. Städat, rengjortburen, vilat, tränat o åkt moppe. :P Tråk dag! men de är dagar man måste ta ibland. Kunde ju farit in till stan och örnexpo men jag orkade inte. Hmm Anneli började dammsuga klockan 7 (!!) Ja fatta att jag är trött nu, fast jag klev upp 9. Kändes dumt att sova bort dagen även om jag ångrar att jag inte sov nu.
Ikväll kommer bella!
c ya

Långhelg!! :)

Idag gick man i skolan som vanligt, det kändes onödigt. vi har nästan inte gjort något i vekcan, sett massor på film, faktiskt en riktigt bra en, den heter bankok hilton och räckte i typ 3,5 timme men vi såg inte hela på en gång. Fick också gå över efter vi skulle sluta idag,för en lärare skulle prata med oss, det kändes mest som hon dumförklarade hela klassen för vi inte skrev "rätt".. men alla lärare kan man inte gilla, så är det

Men sen for jag och sandra ner på stan och tog en mjukglass! gottgott :) vi satt ute och det var hur bra väder som helst, hoppas det blir sånt väder nu i helgen också, så man kan va ute! Sen var vi med ida en liten stund sen for vi hem.
Igår gick jag på synundersökning och skaffade linser men de funkar tyvärr inte alls bra.. iallafall nu men det kan kanske bli bättre.. för när jag har på mig dom känns det som att man har ett skräp i ögona som ligger och irriterar, vill kunna ha linser men kommer det alltid va såhär orkar jag inte ha dom. Samma sak för brorsan, han kan inte ha linser för det vart nå fel, mamma har också torra ögon, hoppas det går att fixa nu för annars måste jag ha glasögon ändå, jag har så pass dålig syn  :( Så bra syn som jag har med linserna känns överbra, haha kan inte tänka mig att alla har sett så bra som jag gör med linser.. men det är ju för jag är van att se pissdåligt Så det känns liite konstigt

På fredag kommer Bella och Linda upp från gävle.. kommer säkert bli roligt, dom  ska tydligen bo här, min pappa är dum som säger att det går bra utan att fråga mig, för enligt mig är vårat hus för litet för 7 personer :P
Vi ska på örnexpo kanske och sen på konsert i arenan, Michal W Smith, han sägs va jättebra men jag har inte hört talas om han, nån som har det?
Nu har jag skrivit mycket,så jag ger mig haha

Hejdå ha en bra kväll!

Söndag

Så, äntligen har man tagit itu med det man skulle ha gjort nu i helgen! Råttisen får inte glömmas jag kan ibland glömma bort att hålla i honom på ett par dagar, not good äskar min lilla pluppis! men alla tror att han kommer dö närsom helst av ensamhet men icke då! :) det tror inte jag.. Han var faktiskt skyggare förrut när vi hade två råttor men nu känns han mindre skygg(?) Det borde vara tvärtom tycker man men :)
Jag är så fruktansvärt trött, har varit ute i solen mest hela dagen så de är inte konstigt. Var både ute och gick och mellan varven jag delade ut post satt jag ute och läste "luftslottet som sprängdes" Fan vilken otur att stieg larsson dog säger jag bara för de böckerna är så grymt bra.. Ska läsa ut den ikväll tror jag, synd.. men jag får väl ta och läsa om twilight böckerna eller nåt igen.
Och imorgon har vi springtest, blir första gången för mig så det blir roligt (och jobbigt?) men det ska nog gå bra. Får hoppas att det är blåsigt då :P
 Ne, nu ska jag väl ta och sova!

Esc 2009.

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt men tiden rinner iväg somvanligt. 

Kan nu gissa varför jag är glad just nu?  Norge vann Esc och äntligen gick det som jag ville med den tävlingen :D Norge drog allt iväg och poängrekord om jag fattade det rätt, och det var helt rätt enligt mig : )

Sverige då, vet inte riktigt vad jag tyckte om den låten, den var varken dålig eller bra.. jag förstår inte att det alltid ska gå så dåligt för oss svenskar men vi tror alltid att det typ ska gå skitbra? jag måste erkänna att jag trodde faktiskt att det skulle gå rätt bra för oss för vi hade ett så passt ovanligt bidrag och att andra kanske skulle tycka att det var bra men men så är det.! Sverige skulle skickat måns istället.

Men men Norge vann iaf och det är jag väldigt glad för !
Låten har jag lagt in nedanför så lyssna och återigen lyssna! :) 
Mycket prat omdetta nu så nu orkar jag inte skriva nåt mera
förresten jag har fått papperen nu så snart kan jag börja övningsköra, äntligen! men måste vänta lite till mamma eller pappa har fått deras lapp för att vara handledare, hoppas de kommer snart.

Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna så jag längtar till sängen just nu


Tisdag

Just det är ju tisdag idag, höll just på att skriva att det var måndag nu! men dryga måndag är bortgjord som tur är. :) 
Nu har vi engelska och ska skriva en berättelse om en vårdsituation eller vad det var. Jag gjorde den igår så jag är nästan klar med den, fast den är slarvig gjord så jag ska ändå skriva ner det på datorn i ett rättstavningsprogram så det blir snyggt o fint :P.

Jag ska nog försöka sova tidigt ikväll om jag kan, fast just ja jag ska på en träning ikväll så det blir att fara direkt hem och sova då. Vad mer ska man skriva här? hmm vi hade nyss ett matteprov om diagram. höll på att gå rent utsagt åt helvete där ett tag men det vände och jag kom på svaret på den frågan jag hade fått hjärnsläpp på, yesyes.
Men annars tror jag det blir ett godkänt, för jag slarvade igenom det och jag orkade inte ens gå i genom den. usch vad jag är less på matten :S det känns inte som man kommer nån vart..
Blir inte så mycket uppdaterat här inte. Men jag har inget att skriva heller så -
Ska förresten pierca mig snart :D
Bara en och  en halv vecka i skolan tills långhelg, det enda positiva på ett tag och det ska bli så jävla skönt!

!




Det här är en låt som jag lyssnar på precis hela  tiden, Varsågod! Den är så jäääääävla bra :D

fredaaag

Freeedag
Denna vecka har gått fort , som det ska vara . Det går så otroligt fort nu, och tänk snart är det sommarlov! Bara typ 6 veckor kvar och det är inte alls mycket om man tänker efter. Och sen är det säkert massa prov och grejs nu när vissa kurser är klara men men. Vi har en hel vecka nästa vecka och sen nästnästa vecka är vi ledig torsdag och fredag! Får se om det blir nån resa till gävle då. :)

Igår hade vi nationella prov i engelska. Gick BRA konstigt nog. Eller det kändes som det men man vet ju inte än. Jag minns från nian att jag tyckte att det var jättesvåra prov, var lättare nu tyckte jag . Hörförståelsen var inte alls så svår som jag hade trott.

Idag slutar vi halv 2. Får se vad som händer då. kanske går en stund på stan och kollar eller nått men jag vet inte. Gjorde det igår med och kolla på kläder men hittade ingenting, och det är konstigt för att vara jag . Men kanske ska träna efter skolan så jag inte skjuter upp det till helgen., det blir bättre att göra bort det nu isåfall.
Borde väl jobba lite nu så dom andra inte behöver göra mer.. :P
Usch vad jag vill ha sommar nu! Och VÄRME ! Inge jävla regn som det var igår.  Men det ser iallafall ut att vara soligt nu så vi får väl se men det är säkert blåsigt och kallt ändå. Men jag ska inte klaga!

2 maj

Lördag
Ny design, igen. Men nu är jag nöjd så framöver kommer jag inte byta, jag lovar haha!
Idag är det lördag fast det känns som en söndag. Vilket känns skönt för det är ännu en dag ledig :) Vi åt grillat med potatissallad idag, man får ju sommarkänslor som tusan. Har bara tagit det lugnt idag, solat lite och ja.. tagit det lugnt. Men ändå känns det som att jag itne har sovit nått inatt, så trött är jag. Men inte konstigt vaknade ju halv 5 i natt och trodde det var morgon. Skitpigg och allt. Var nästan på väg att kliva upp, vad är det för fel egentligen med mig haha?
Imorgon ska jag in till stan tror jag, ska väll kolla på nå sandaler. Har fastnat som för gladiatorsandaler så jag måste köpa ett par såna :p Och imorgon måste det vara fin väder igen, inte blåsväder som idag. Eller jo det är helt okej bara det är soligt men det blir så kaallt om det ska blåsa. Vill kunna få lite färg på mig till sommarn så det är bra att börja sola nu för mig .

Imorgon blir det även post utdelning för min del, den tredje helgen irad. Men det är bara bra att tjäna pengar, även om det inte är mycket så gör det ju skillnad i den tunna börsen.. Träning får man hoppas att det blir med, har lite svårt att komma mig iväg nui nätr jag är ledig och hemma, man tänker äsch imorgon men så blir det ingen. Lättare när man redan är i stan efter skolan eller nått. Men imorgon då ska jag!
 
Sista april var jag med sandra, hon följde med hem hit och det var skoj med lite guitar hero och sånt, sen gungade vi gunga på lekplatsen och åkte moppe hit.  Haha :) Och här är en bild på brasan

Nej, nu ska jag väl se på film ska kolla med anneli om hon vill ..

RSS 2.0