Jobb väntar .. :((

Har kommit hem fråpn JesusRock (en musikfestival) nu. Det var kul, som vanligt. Fick höra min favoritlåt av manafest :)
Jag börjar få smått panik för jag ska börja jobba imorgon. Jag är inte alls förberedd .. vet itne vars jag ska nånstans eller knappt när jag ska börja men 8 tror jag. Det känns precis som när skolan ska börja efter ett sommarlov :( Menmen det fixar sig och det blir nog bra. slutar 13.30 då är inte hela dan jobb iaf och det känns bra :)!
Idag träffade jag gabriella lite innan hon skulle åka, jag mötte henne på ica och vi gick sedan hit och sen hann vi bara fram hit innan vi skulle tillbaka till hennes farmor för hon skulle åka hem, jag följde bara halvvägs men vi sa hejdå och sen gick jag hem.
Pappa frågade om vi skulle til  stugan idag och det tänkte jag var en  bra ide och göra när jag inte hade annat för mig och helst ville ta det lugnt. Målade lite på dörren och nu är den klar. Sen låg jag mest och läste och tog det lugnt nu när det var ganska kallt o blåste ville man itne riktigt bada..
Jag for ut och sprang med ikväll och det kändes döbra. Det bästa är när man kommer hem o är slut men det är även skönt att springa av sig. Synd bara att jag fick ont i magen i slutet men men .. :/
Känns tungt att gå o lägga sig tidigt + kliva upp tidigt när alla har sommarlov, blä :(

Hoppas ni mår bra och har det bra :)

I know what part thats missing now...

Den 14 juli.

Kan berätta lite utav vad jag har gjort i helgen.

Lördag. På Morgonen kom mina kusiner Per och Erik och hans tjej Madde o deras föräldrar till oss :) Vi skulle åka tillsammans till våran stuga för att dumpa lite saker och sen visste dom inte vägen till bröllopet så vi fick visa vägen. Sen var vi på bröllop som började 14.00. Först vigseln och sen festen. Och gud vad man åt där! Det var först middag (förrätt, varmrätt, efterrätt) sen fika igen tror jag, sen godis, frukt, chips mm, sen korv med bröd haha. Man åt mest hela tiden samtidigt som det var underhållning och folk som pratade och tävlingar o sånt. Det var nog det roligaste bröllopet som jag har vart på! Vi gick och kollade på mormors o morfars grav med. Bröllopet slutade klockan 1 på natten ... så vi har där i 11 timmar!!

Söndagen for vi till våran stuga där kusinerna hade sovit. Vi tog det lugnt och gjorde itne så mycket. Åkte båt och jag badade (försökte åka vattenskidor i kallt vatten ) Gick inte så bra då... Men det var trevligt :)

Idag har det inte hänt allt för mycket. Har tagit det lugnt fast ändå inte, pappa har tvingat mig göra saker för att få en biobiljett. Så idag klev jag upp vid 10 tror jag och åt frukost. Sedan rengjorde jag buren till Chuck och sen fick jag duscha råttan eftersom han var smutsig. Det gillade han inge vidare men :P Jag gjorde sedan lunch typ och tog det lugnt med Anneli, vi spelade lite fotboll och så. Jag hade tänkt sola för det vart riktigt varmt en stund men när man väl hade fått på sig bikinin och gått ner på alltanen och lagt sig blev det kallt. Ett enormt moln som aldrig försvann så det blev att klä på sig igen, typiskt va?

Sedan skulle vi vaxa bilen jag och pappa. Var där kanske 1.5 timme, trååkigt. Men jag ska få min biobiljett till harry potter imorgon så det var bra. Usch jag har fått nå fnatt i ryggen nu, sedan jag åkte vattenskidorna. Det tar enormt mycket på kroppen det! Hela armarna blir helt svaga efteråt (för mig) och ryggen och skuldrorna.
Men det är värt det för att åka vattenskidor är så jävla kul :)

Vet inte om jag kommer blogga så mycket mer först efter helgen. Jag kanske skriver innan torsdag men jag vet inte om jag orkar.

den 9 juli

Har länge tänkt skriva nåt här men har inte blivit av bara. Av någon anledning. Jag kan ju skriva lite utav vad jag gjort hittils. Oj, sist jag skrev ett inlägg var när jag var hos bella. Iallafall var det ett tag sen så jag kan börja där. inte säkert jag kommer ihåg allt men . Jag var där en vecka (ca) for sen hem o tog med mig bella ! hon stannade en helg o en dag, vi tog nattbussen som vanligt och satt vid datorn nästan hela resan för det var nästan omöjligt att sova där. sov när jag kom hem istället :P
Sen minns jag inte vad jag gjorde, så det var antagligen inte mycket. Man behöver ju inte göra så mycke när det är sommmar :)
I sön dags for familjen till ulvön, nästan hela familjen med undantag för matte som inte ville följa. Ja det var väl mysigt där . Man blev dock less på ön efter ett tag så det var tur att det bara var 2 nätter. Vi bodde i en stuga och första natten var det bara vi i den stugbyn :) Vi badade i en pool o bastade det var skitskönt. Iskall pool men den svalkade jävligt bra iaf. hehe
har nog sett allt man kan se på ulvön för vi tog en cykeltur genom hela ulvön på andra dagen. Det är inte så långt men branta backar var det hela vägen. Det var rikitgt vackert där o rikitgt skönt att komma bort hemifrån.
Hmm annars har vi varit i stugan en hel del när det var bra väder. Om det hade vart bra väder nu hade vi förmodigen bott där nu oxå men tyvärr är det skitväder!
På lördag ska vi på bröllopp, min kusin jenny ska gifta sig. Ska bli roligt o träffa släkten och bröllop brukar vara ganska roligt. Kom på att jag har varit på 3 bröllop på 3 är efter det jag ska på på lördag. 1 varje år då! Inte illa.
Idag färgade jag håret. Så nästa gång ni ser mig har jag en annan hårfärg än innan :)




Saknar han o kan inte fatta att han är borta. Det känns inte som det för det har alltid varit en självklar sak att han funnits. Ni som haft ett djur hela livet förstår nog. Känns fortfarande som att han ska dyka upp när som helst som alltid.

<3

Kalle

R.I.P Kalle...
Vi har avlivat honom imorse.. han hade härtsvikt så det var de bästa för att han inte skulle få lida. 17 år blev han. Han var så älskad av mig så de känns som om det är en människa som dött.. <3 :'( Men det fanns inte nåt mer att göra. Han har det bra nu, inget mer lidande. ! Han älskade stugan så vi begraver honom nog där.


Det är helt otroligt hur fäst man kan bli med en katt. Han fanns alltid där.

Gammgubben min <3


<3<3<3<3

RSS 2.0