090927

Nu är det söndag igen och skola imorgon. Den här helgen har varit den bästa på mycket länge. Igr vaknade vi vid halv 10, de gick inte att sova längre så det var bara å kliv upp. Vi gjorde lite av varje och bakade kladdkakemuffins. Det gick inte så bra, vi gjorde så dom jäste ut över hela plåten! Men gott är det iallafall, haha :) Vi skulle gå på bio men höll på att missa filmen för hennes mamma inte kom och hämtade oss när hon skulle. men som tur var så var det inte nån som hade köpt våra biljetter! Vi såg på flickan som lekte med elden, verkligen värd att se. Den var tillomed bättre än 1an enligt mig. Men det var ett sånt slut på den att man bara måste se nästa, det var typ inget riktigt slut, så nu längtar jag ännu mer till nästa. Men som sakt till er som sett män som hatar kvinnor: se denna med!!
Hoppas på att se nästa film tillsammans med sandra =)

Ja, eftersom filmen började 15. så hade vi kvällen kvar. Då skulle bella på fest, hennes farmor fyllde 90 år! Så då på kvällen for jag dit till dom när dom firade henne, fick efterrätt och dricka :) Sen for vi hem, såg ett avsnitt på trueblood och la oss och sov.

Nu sitte jag och väntar på att få fara till junsele. Ska hämta anneli där, hon har varit på nå elitläger. Så jag ska bara följa med i bilen och plugga i den hade jag tänkt. Har inget annat att göra så tänkte att det kan vara kul att fara nånstans.
Nu ska jag rengöra buren.

Hoppas ni har haft en bra helg :D


090925

Igr förlorade modo,tråkigt men sant. Blev lite less där på slutet.. trött och ont i huvet, men det var ju kul ändå! Alltid kul på hockey :)
Idag har det varit som vanligt typ. Eller vi hade sovmorgon så fick sova till typ halv 9 men vaknade 8. Men gud så skönt det var att kunna stiga upp och känna sig pigg för en gång skull. Sen hade vi bild, då ritade jag av sandra och hon mig, så jag såg ut som en muslim :P Sen hade vi lunch, matte och medicin och sen skolfoto! Jag fick bryta min tradition att stå längst bak åt höger, fick sitta idag. Men det blev säkert bra :P Sen åkte jag hem och, gjorde antagligen ingenting speciellt för jag kommer inte ihåg vad jag har gjort? Just nu ska jag gå och hjälpa till med tacosen och sedan måste jag städa(!) Ikväll eller imorgon ska bella sova här, hoppas ikväll.. och då måste jag ha lite ordning eftersom mitt rum är så litet. Och med hennes saker med så brukar det bli hmm en enda röra haha.
Jag ska nu göra tacos, mamma blir annars sur, hon skriker på mig nu så ..

Ha en bra fredagskväll alla!
(min älskling pälskling på bilden<3)

Dagen före fredagen

Sitter i biblan nu och har lunchrast. Jag kom på att jag inte skrivit på nåra dagar...Men det är för det har känts drygt :P Och onödigt med för den delen eftersom det inte händer så mycket i mitt liv. Men ska ju försöka blogga lite ibland men kanske inte varje dag. Dem senaste dagarna har bestått av plugg och sen har jag tränat sen har jag inte gjort något mer.. känns inte som att jag orkar göra nått mer ändå så.

Men ikväll är det iallafall hockey, Modo- Frölunda. Det blir säkert roligt!
Lär väl vara död imorgon men det är ju bara fredagen kvar sen.

Nu har vi idrott sen aktiekunskap igen! Slutar inte förnst efter 3...

220909

Idag har det varit en vanlig dag. Fast vi fick typ sluta 12.40 istället för halv 2. Iallafall så har vi haft social omsorg, och psykologi hela dagen. På första lektionen fick vi köra omkring varrandra med rullstol och se hur det kändes, läskigt. Och det tyckte nog sandra med :) men det var roligt att göra något praktiskt med.

Ja,ja. Sen hade vi som sakt psykologi, sen åkte jag ner på stan och köpte linsvätska och en film, slumdog millionare. Jag som inte skulle köpa nått på ett tag nu!! men hur går det?! Haha jag är nog värst på att slösa ibland. Men ja hade iaf 50 kr på åhlens.

Sen har det inte hänt så mycket här. Eller jo jag har övningskört ett litet tag (kom ingen vart) Hmm. motorstopp 10-20 gången på vägen.. Förstår inte vad som hände, jag har ju kört förrut och det har alltid gått bra med att starta och så. Men inte idag tydligen men det är nog för jag blev så stressad så det gick bara inte.

Men nu ska jag träna lite på matten, om de nu går...
(Bjuder på en bild på våra råttor,  min till vänster och annelis till höger, hennes är död nu. Chuck & Larry)

Allt och inget

Trött är vad jag är! Kan knappt hålla ögonen öppna, kaffen hjälpte inte.. Skulle gått och lagt mig tidigare men det går aldrig när man ser på nått bra på datorn/ teven, så jag såg på trueblood tills ögonen föll igen haha :P

Men när jag kommer hem ska jag försöka sova lite innan jag gör nått annat, för ikväll kmr jag inte kunna gå och lägga mig, det finns för mycket annat man kan göra, än just att sova!

Annars är det måndag igen, och det märks. Men skönt är det att sluta tidigt, slutar halv 2 och far nog hem direkt eller kvart över 2, får se.

I helgen har jag varit i stugan och städat bort massor nu. Och dragit upp båtarna och tagit upp potatis.. Så vi ska dit en gång till innan vintern för att täcka båten och ta bort motorn. Det känns konstigt att vara där när det inte är sommar länge :/ Igår jobbade jag d.v.s delade ut post. Så jag blir ledig till helgen :D och då kommer förhoppningsvis Bella. Sen ska jag, Sandra, Ida och Bella fara på bio "Flickan som lekte med elden". På fredag(kanske) Ska bli kul har längtat efter den filmen! :)


Fredag äntligen!


Denna veckan har gått så otroligt fort, det var lixom nyss måndag eller? Lite skumt men det är bara bra :)
Idag slutade vi en timme före för lärarn var sjuk så vi fick sluta 13.40. Skönt, för sista timmen på fredag är alltid dryg.
Efter skolan var jag och Sandra och fikade, jag tog som vanligt chailatte och en cookie och sandra tog "en kladdkaka". Efter det for jag och tränade på friskis&svettis gym. Lite drygt var det, nej idag gick det bajsdåligt, orkade ingenting. Men nästa gång gåre säkert bättre, bara jag inte tänker så mycket på allt annat än just träna.

Min blogg är fortfarande kaos, eller det blir bättre och bättre tack vare Viktoria :)

Nu är man hemma iallafall och kollar på lite bloggar. Nu hörs idol-ljud i bakgrunde, ska nog gå och kika lite på det. Annars är det bara lugnt,

kram&hej


Torsdag, 17 sep.

Dryg torsdagen är här! Nu har vi bara 4 lektioner kvar, suck! Men vi har orientering efter lunch så då får vi iaf vara ute.. Jag har aktiekuskap sen , då ska vi köpa aktier, får se hur det går. Jag tror ändå den kursen är ganska bra, man får veta mer om ekonomi, och aktier och sånt man borde veta sen när man flyttar. =) Jaja, jag rakt känner hur tråkigt det här inlägget blev nu. :P Vad mer ska jag skriva tro? efter skolan ska jag nog göra matten, eller svenskan, kul va?

Uppdatering:
Nu sitter jag och sandra på aktiekuskapen, det är riktigt kul att köpa aktier har redan gått upp 250 kr :p (tror jag)
Vi hade nyss orientering. Var ute och gick i skogen i 1 timme + en kvart alltså.. men bättre än att ha något drygt ämne. Man fick ju vara ute :)

Ska hem nu snart. ska bara logga ut och gå ner till stan så!

Som ni ser så är min blogg lite konstig nu, det är ett test som jag har uppe nu. Jag ska fixa den någon dag, får se.
Den här dagen var inte så dryg trots allt, men nu vill jag heeeeem :)

15 sep

Hej hej!
sitter i biblioteket nu, vi har slutat för idag! Sköönt är det :D men ändå är man kvar här, dumt men jag har ingen lust att åka hem än. Har varit hemma i helgen och igår var jag sjuk så det känns lite dumt att åka hem redan(?) Finns inget att göra hemma dessutom, jag tror jag behöver vara hemifrån nu ett tag, men men ..

Förresten, matten väntar då jag kmr hem. så ännu en anledning att inte fara hem. kan hålla viktoria och sandra sällskap medans dom väntar på deras buss ! =)

ska förresten försöka få tag på Twilight boken på engelska men det lär jag inte lyckas med för den finns ju ingenstans?


blogg?

Hej. Nu var det ett ganska långt tag sen jag skrev nånting här, igen! men kan inte bestämma mig vad jag villl ha för en blogg, jag ska ha en blogg men vilken? blogg.se känns drygt.. har förresten en annan blogg med som inte är så seriös. Nån som vet nån bra sida? =)


Nu sitter vi i biblioteket igen, det börjar bli en vana nu. Nu har vi gått 2 veckor i skolan, känns som man kommit in i det här igen nu. Idag har vi haft 2 lektioner, svenska, och bild. och nu har vi "bara" 3 kvar att ta oss igenom. Känns lite smådrygt men det är ju helg sen så man har ju något roligt att se fram emot. Imorgon ska vi äta surströmming, Mumma!! Det är en av mina favoritmaträtter. tyck att jag är knäpp men så är det. Vi ska iaf åka till stugan med Maria och Johan och deras familj, sen ska jag ta med Sandra med min moped. Blir nog kul för det brukar alltid finnas nåt att göra där. Och även om man inte gör så mycket har man ändå inte tråkigt.
Nä , nu ska jag kolla nått annat.. ser väl när jag återkommer, nästa år kanske? =)



RSS 2.0