090328

Trött som i helvete är man nu. Idag har jag jobbat, började 7 och slutade 4. Fy vad dagen har gått segt, det måste vara för att man vet att alla har helg och så får man själv jobba! Även om detta inte alls känns som en helg men.
Jag jobbar imorgon med, samma tid, och på måndag är jag ledig. En timme mindre sömn och det betyder att jag måste gå och lägga mig snart :(
Måste komma ihåg att ställa om klockan med, alla som inte vet det så är det sommartid imorgon så att ni inte kommer försent ;)
Tände just upp här inne, har suttit i mörkret ett bra tag nu, gissa varför.. vi skulle gå med på att släcka i en timme för jorden eller något,man skulle spara energi. Fattar inte vad det är för vits för alla gatlysen och skolor är ju tända? Så det kan knappast ge så mycket om vi gör det, om det ska vara något borde ju alla vara med på det även företag. Och sen så är ju datorerna på, men tur det så man har nåt att göra och inte behöver gå runt i mörkret.. haha.
grattis till min far som blir ett år äldre imorgon :)



090326

Idag var jag ledig :D så jag var uppe igår kväll och såg på tvn, åsså hade jag tänkt duscha igårkväll men fan vattnet var slut, eller varmvattnet. alla hade tydligen duschat då så det blev att duscha i kallvatten, Fyfaan vad kallt!:P Och sen frös jag hela kvällen och natten, sov i pyjamas, tjockmyströja, tjockissockar och byxor, och då frös jag ändå..
Idag hade jag så långtråkigt här så jag tänkte åkte in till stan och shoppa.
Köpte present till pappa och Ida, som snart fyller år, ett par skor och lite smink som jag behövde, allt som allt gick på¨650.. men skit samma det är kul att shoppa, sen så får jag pengar snart med. På stan träffade jag sandra och gick med henne en stund, och det var roligt för det var så länge sen man träffade henne.
Måndag-onsdag har jag bara jobbat som vanligt, dag alla dagar. Det är så jobbigt att jobba 6.30-16.00. Men det går ju och nu har man bara 3 dagar kvar tills jag får endast en ledigdag(,måndag)och sen börjare om. Mne det har ändå gått relativt snabbt, nu har det ju gått hälften redan. Imorron jobbar man 16-20. Sköönt bara 4 timmar. Sen kommer anette imorron med för halvtidsbedömning. Wish me luck :P
Såg nyss på fritzl på tv. Fy fan för den gubben, han borde inte få leva efter allt han gjort. Och så påstår han sig att han är en god make och far, Jo tjena! Incest, våldtäckt kidnappnig.. Jaa nog om det, blir bara äcklad av han.:S


Saknar dig bella

Kram hej!

090222

Idag klev jag upp tidigt, kanske halv 10 bad mamma väcka mig 9, men jag kom inte upp då. Jag gick ut me post i flera timmar... det var så jäkla halt ute :S och jag hade 100 kg post, och alltså 11 olika saker att sortera. Jippi tänkte jag! Fick hjälp av ida med sorteringen igår, det var bra  :P
Det enda negativa med våren tycker jag, att det blir så halt.. annars kan den komma, älskar att det är så ljust ute nu, man blir gladare, mkt gladare! man märker det direkt, är det soligt blir det ofta en bra dag och vice verce :) Nu kan sommarn komma, hoppar gärna över våren fast den är bättre än hösten iaf.
Annars har jag inte gjort nå annat idag,
Egentligen varför bloggar jag? jo, det är ganska kul men det käönns inte så nödvändigt egentligen.. det är därför jag skriver så sällan, det finns likom viktigare saker att göra. fast jag behåller väl den här bloggen ett tag till ändå :P Det är ju ganska kul att skriva lite ibland, eller hur?
Ska antagligen se wipeout nu, sen kanske blire beck :) börjar halv 7 imorron.

090321

Härlig lördag! Skönt att ha helg, måste vilas upp tills nästa vecka som minst sakt kommer bli jobbig.
Då jobbar jag: måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag och söndag.
Nästan heela veckan.. men det går säkert bra ändå, fast jag har bara en ledig dag. men men :)
Känns faktiskt ganska kul att fara på jobbet på morgonen. Min handledare är toppen.
Har vart ledig igår och nu hela helgen med. Man känner sig faktiskt ovanligt pigg för att va jag. Annars så igår for jag in till stan och skulle kolla på en jacka, skulle möta ida och mamma där, fast jag köpte ingen jacka utan behöll den jag redan hade köpt och är ändå nöjd. Sedan for vi lite på lidl och jag köpte glass, mums alltså vad god glass dom har där :D.
På kvälla for vi på bio; män som hatar kvinnor. Den var verkligen bra, jag älskar svenska filmer jag tycker dom är mycket bättre än engelska filmer, faktiskt en av dom bästa filmerna jag sett tror jag. Men tråkigt att Ida typ fatta vad som skulle hända innan det hade hänt och berättade det så man kunde hela handlingen innann det hände :P
Har sett på robinson ikväll haha inte bra, inte bra.. men har inget annat för mig faktiskt. Det finns ju ingenting att göra här i Själevad så jag går snart och gräver ner mig haha. Förresten! Jag åkte skidor idag!! Kom på sådär spontant, och gjorde det med. Hehe, har inte åkt på hela vintern så pappa tyckte det var lite knäppt. Och det var haaalt, bakhalt som tusan men man kom levande hem iaf, och det var helt okej ändå.

Vill bara säga det att jag saknar några av mina vänner nu, hoppas vi kan ses på lovet eller nått när vi alla är ledig.... :D

Måndag

Hej :)

Tänkte egentligen gå och lägga mig nu men kom på att jag kanske borde skriva nått i bloggen! det var tre dagar sen sist ju, och nån kanske ville veta om jag lever eller nått (haha). Jag fattar inte att vissa orkar skriva flera gånger per dag, jag orkar knappt skriva ett inlägg per dag. Fast det har och göra med att jag kanske skriver allt jag har att skriva i ett inlägg och sen blir det inte på ett tag..
Idag och har jag iaf jobbat, började 7 och slutade 4. Långa arbetsdagar så man vill bara gå och lägga sig när man kommer hem och sen så äre ju morgon igen? blä.. tur man har en kväll att jobba denna vecka och är ledig fredag,lördag, söndag, tror jag :)
I lördags vare en tant som fyllde 100  Hur pigg som helst man kunde tro att hon var högst 85 kanske:P hur gullig som helst, det var nog kul för henne att ha fest.
Imorgon får jag skjuts av pappa för vi börjar ungefär samtidigt. Jag börjar då kvart i 7 alltså bara en kvart tidigare än vanligt men ändå. Annars får jag ju gå och det vill jag inte fast man bli ganska pigg men äsch, skönare att åka bil.
I lördags åkte jag snowboard! Och jag kan bara säga en sak, jag älskar det, det var verkligen hur kul som helst fram till att jag fick kramp i benet och föll framlänges en gång, men jag ska vara glad att jag bara ramlade en gång. Jag tog mig upp hela skule backen och ner (!) många gånger.
Ajja ska nog inte sitta här mer har redan sutte för länge hejsvejs får se när man skriver här igen :O

Fredag

Har gjort bort 2 dagar av min praktik på rosenborg nu. Det har varit ganska drygt nu dom första dagarna för det har varit ganska mycke nytt, men jag hittade ju där redan innan, det var tur det för annars hade jag säkert inte hittat där inne, haha :) men det är ganska stort och krångligt. Tiden har gått riktigt segt dom här dagarna men det går säkert snabbare, som på förra praktiken så tog 4 veckor ganska fort.. ja men annars har dte väl gått ganska  så bra.
Gick hem idag på lunchen kanske inte var så värt eftersom att jag fick bara vara hemma i kanske en kvart innan det var dags att gå tbx :P. Usch så jobbigt det är att gå upp halv 6, så grymt morgontrött som ja är, snoozar kanske 20 minuter innan jag kommer mig upp. jag ser inte fram emot alla dagar/mornar som jag ska göra :S nästan bara dagar nu. På förra praktiken var det nästan bara kvällar jag jobbade och det gillade jag ..

Vi åt nyss " Fredags gott med pullan" haha jag dog av skratt när mamma berättade att det hette det ! haha men det är inte så illa som det låter, jag menar alltså kyckling m.m. som man har i ugnen med tortilla till! :D

Just nu är jag väldigt trött.. ska nog inte vara uppe så länge.. eller får se ! måste vara pigg imorron för då ska jag till Skule och åka slalom och hyra snowboard, för anneli ska försöka lära mig. Och det är tur att hon har tålamod för det kommer behövas.
Jag blir så vinglig  och sen så är jag rädd när det går snabbt för att ramla. Jag vågar inte få för mycket fart, vilket kanske inte är så bra när man ska åka snowboard och det ska man åka snabbt... Det får bli lite lugnt för mig i barnbacken först haha
Är ledig hela helgen och egentligen skulle jag va det på måndag med men fick lov att lägga till några dagar för att min handledare bara har 75%, men det gör inte så mycket. Tyckte det var konstigt att jag skulle ah en 75%are men men.


Ha en bra helg!

Onsdag :)

Har engelska nu.. vi gör inte så mycket, vi ska sittta och hålla på me nå program som är drygt. Jag har kennet  ryggen, undrar om han ser vad jag gör hahah.. Men vem bryr sig, jag gick tre poäng mindre än full pott på provet så..! :D
Idag var jag duktig och klev upp very tidigt. Vi hade prov i datan så då vill man inte vara sen. Igårkväll var jag och träna till 9 så inte konstigt att man inte kan sova.. jag låg och kolla på nå program till 11 och låg sedan vaken tills 12. Det är jobbigt när man är jättetrött men ändå liggen man bara och tänker, det är omöjligt att sova då.. och jag måste sluta dricka svartkaffe på kvällarna med..

Pratade men en kompis igår, vi hade inte pratat på kanske en månad så det var bra..
Jag saknar en person väldigt mycket, och jag kommer inte träffa henne förnst sommarn kanske :/

Idag är den sista dagen som vi går i skolan tills vi går ut i praktik.. Skönt! Och inte nog med det så har vi lov direkt efter praktiken med. :) 4 veckor praktik och 1, ½ vecka påsklov, ska bli skönt.. även om praktken är lite dryg men man tjänar ändå pengar på den och det är skitbra! :D Tänk dom andra som får gå ut på praktik utan penga i flera veckor, okej jag är inte pengagalen men det är ändå ett plus att få nåt för det man gör.


Måndag

måndagen efter lov.. jo det gick ändå ganska bra, kändes inte så hemskt som jag trodde att inte vara ledig haha..
gick och la mig ganska sent igår. Så var inte så morgonpigg om man så säger. men imorron ska jag vara i tid, fast oftast tänker jag det på kvällen och detändras lika snabbt när jag väl hör väckarklockan .

Har nyss ätit och sitter nu här, dagen var lugn och vi fick sluta typ en timma tidigare så det var skönt.
Sen hade vi gympa och nåt grejs i aulan så dagen gick ändå ganska fort :) Och jaa nu sitter jag och gör ingenting, väntar på en nedladdning, så jag ska nog se en film ikväll. Beck, ovanligt va? haha nej, men jag är beroende av det .
Bion blev inte av, skulle gå på män som hatar kvinnor men det får bli en annan gång känner mig iallafall trött just nu med så det kanske var lika bra.


Har inte bestämt hur jag ska sommarjobba i sommar, jag tror att det blir 3 veckor? eller ska jag ta 6 veckor? Jag vet iallafall att 3 veckors sommarlov är lite för lite för mig så hur ska jag göra? hmm.. jag kanske får ta bara tre veckor jobb men 6 veckor ledighet är även lite mycket. Haha nä, jag får fundera på det. Har mest lust att vara vikarie och inte lillvärdinna.. men det får vi säkert inte eftersom vi inte är 18 men jag tror jag ändå ska fråga på prästbordet eftersom dom sa att dom kanske kunde göra undantag... om jag kommer mig iväg och fråga vill säga.

Tråkig sista lovdagen!

Sista dagen på lovet idag, söndag. Söndagar är ju känd för att vara tråkiga och det har det vart med. Har inte gjort nå mycket idag heller utan det har varit lugnt :) jag känner mig tvingad att blogga, fråga mig inte varför men haha.
Jao vad ska jag säga, idag har jag gått ut med posten. så nästa helg är man ledig från det.
 
Vi hade egentligen bestämt sen i januari att vi skulle till solberg och åka slalom i helgen ( vi har hyrt stuga) men nu vet jag inte om det blir av, jag har sett fram emot det länge nu så jag vart lite arg... Anneli ska tydligen ha en dm-cup i fotboll just då så hon far inte, inte heller Matte så det blir säkert inte av.. eller kanske kan ta med mig nån kompis men jag hade velat fara med anneli. :(

Skolan imorgon blä och fy, det kan inte bli bättre.

Förresten, min design är ful och jag ska fixa den på ett tag. Jag byter hela tiden för jag inte gillar nån av dom som man kan välje emellan. nu vet ni det :P

We belong together

Så himla fin och bra låt från Gavin Degraw, fick lov att lägga in den med. :)

<3


Lördag

nu är lovet snart slut, det känns jobbigt. nu ska man återgå till vardan och det känns inte kul. skulle kunna ha lov huur länge som helst, fast det kanske skulle bli långtråkigt efter ett tag, men ja en vecka till iaf skulle vara skönt :D
jag har inte bloggat på ett tag för jag har faktist inte kunnat.. jag har gjort annat och inte haft tid. Jag har haft fullt upp kan man säga eller iallafall dom senaste dagarn. fast jag känner inte heller att jag kommer att blogga varje dag framöver, ser hur jag gör men det är ibland inte så mycket att skriva om, då man inte gör så mycket.

jag har inte gjort rapporten än, jag har hela "mina åsikter" kvar och massor med annat, varje dag har jag tänkt " jag tar det imorron, jag har mycket tid" :S jag får skylla mig själv, vad vare jag sa.. tiden rinner iväg. men ska inte deppa över det, jag kan lämna in den efter praktiken kanske. hoppas, fast jag kanske hinner imorgon efter posten.. fan  också.
Lovet har gått för fort, jag orkar inte gå till skolan. Tur att det bara är 3 dagar, fast de 3 dagarna kommer kännas jävligt långa känner jag.

I torsdags kom ida över till mig på kvällen och hon skulle sova över för vi skulle till agnäsbacken tidigt på fredagen. Det blev som det blev, liftarna där är fan helt värdelösa, vi stog där i först en timme för liften hade inte startats. Sen startade den aldrig så vi fick lov att ta oss genom skogen en låång bit till den andra liften. Ida och jag åkte tillsammans i liften, det var läskigt för mina skidor for  som mot idas snowboard och typ drogs ditåt, det kändes inte som om jag fick nån plats och skulle ramla. men det gick. fast jag skrek typ av panik för det vart så obekvämt. Ajaj. Den liften stannade iaf igen och vi fick stå där i ca en halv timme och vänta. När den startade kom vi inte långt, DEN STANNADE IGEN! jävla lift.
Hon sov iaf över en natt till  och vi såg på big brother 2003 som går på kvällarna det är bra. Idag har jag inte gjort särskilt mycket, sov för första gången till 10, skönt ! Sen for hon och vi (jag, matte) for till brux, första gången där och tränade :) skönt, det var ungeför två veckor sen sist jag tränade så det kändes bra.
Mycket jag har skrivit,
Nej nu ska jag se på beck tror jag, hej då!

 

<3


Adam Tensta

Länge sen sist. Har inte haft nån lust att skriva bara.
Gårdagen var kul, jag var med ida hela dagen :D Den började med att ida ringde mig klockan 9 på morronen, jag hade sakt att hon inte fick ringa före 9 såklart ringde hon exakt kl 9.00 :P och då kändes det som att jag inte hade sovit nånting på natten. Så jag klev upp typ då och for in till stan vid 11, var på swedbank ett tag och hittade puckar :D
Måste sett ut som att vi va typ 10 år som gick och letade puckar men vi hade Jonna med oss så, hehe.
Efter det vi äta på victory med Idas familj, jag åt nån köttgryta och ris, inte det goaste jag ätit.
Sen for vi på massa affärer, lidl sen hem till Ida där vi flummade runt. Sjöng gjorde vi med, singstar är så kul! Tur att man bara kan ha hög volym på så att man inte behöver höra ens 'fina' sångröst.
Men efter det for vi till stan på Adam Tensta, med Sandra och Erika. Kvällen var bra, och Adam var bra. Det var jävligt mycket folk där så vi fick stå i kö ett tag innan vi kom in, sen var det nåt fel på mickarna så vi stog där ännu längre.. Men sen när det väl började så var det några lokalband och sen började det! My cool var bästa låten synd att dom inte körde den 2 gånger!! Tack för en bra kväll :D

Idag har jag inte gjort mycket, fast jag vaknade före 8 :S Känns ju kul att vakna så tidigt på lovet..men jag halvsov ett tag till, jag har inte kunnat sova ut en enda dag på lovet :S Hjärnan är väl inställd på att man brukar vakna så tidigt, eller nåt sånt.

(Alla kort jag tog blev suddiga, min mobilkamera hinner inte knäppa för det rör sig för mycket)

Måndag.

Dagen började med att jag klev upp kl 9 och duscha. Tidigt för att va jag :P Men sen efter ett tag for jag in till stan och klippte mig efter vi hade skjutsat iväg Anneli. Så jag klippte mig alltså... nöjd? nja.. Fast egentligen gjorde han ju som jag sa men det är nog mitt egna hår som är att klaga på inte frisyren. Klippte iaf upp det 7 cm och klippte av det 7 cm. Blev rätt så kort enligt mig och om jag inte plattar det så blir det ännu kortare/krulligare och det vill jag inte, så jag lär platta :P
Sen köpte jag en jacka på veromoda, en grå sommarjacka som jag tycke jättemycket om. Haha ovanligt att jag köper gråa kläder, jag har förresten 3 gråa jackor (Y) Brukar ha jättesvårt för att köpa jackor så jag blev verkligen nöjd när första jag prova var bra.
Förresten så håller jag på att göra om designen på bloggen hela tiden för att jag inte blir nöjd. Men det är inte så lätt med alla koderna man måste hålla på med. Kommer nog ändra mer sen också för viktoria skulle visa hur man hedde in bild på headern i bloggen hehe. Så bli inte förvånad om det är en helt ny design imorron :P

Kommer inte på nå mer å tjata om här så jag säger godnatt

Söndag

Första mars idag. Redan? Tiden går riktigt snabbt och det känns bra. Lite skrämmande också för den flyger verkligen iväg...
Men att det är soligt ute om dagarna är ett stort plus, man blir mycket glad :) Det märker man inte när man är instängd i skolan.

Idag har dagen varit händelselös. Eller nej nästan, har gjort saker man måste dvs gå ut med post och varit lite med Anneli och hennes kompis Linn. Mamma tycker att jag ska skriva på rapporten men nej, det tror jag faktist inte blir av eftersom jag har en hel vecka på mig haha. Men sen skulle de inte förvåna mig att jag sitter där sista kvällen heller, fast så skall det inte bli :P
Modo förlorade igår och det var inte förvånande faktist. Dom förtjänade inte att gå till slutspel heller, så som dom spelar! Och att dom fölora mot södertäjle... jaja.

Igår hade jag och Ida och lilljonna kul, tror inte ida litade på mig tillräckligt för hon kom ner redan på första perioden hehe. Jonna var så gullig hon hade sett fram emot att gå på hockeyn med mig och tjatat om de hela veckan typ :P

Imorron ska jag klippa mig (kanske), får se hur det blir. Har inte bestämmt hur men hur jag än kommer klippa mig så kommer det inte bli nåra stora förändringar nej nej. Kmr kanske klippa upp lite mer(?) och klippa av lite på längden.

RSS 2.0