Hockey

Hejhej! Lördag idag och jag har inget som helst att göra! Eller jag har inte gjort nå vettigt idag alls. Funderar på att ta en långpromenad snart. Det här är även allra sista dagen jag får träna :( eller jag ska inte göra det idag men mitt kort gick ut nu i februari. Jag måste skaffa nytt nånstans. Måstedet.
Kl 5 ska jag in till stan, jag ska få skjuts av mamma till coop för att handla godis, det är ju 2.90? Så man måste passa  på :P
(och förresten gick mitt godislöfte inge bra) Skulle hålla ut ett halv år men klarade bara 2 månader. Gör mig ingenting, Eftersom det var jag själv som hade bestämmt att ha godislöfte så :)
Hockeykväll med Ida och Jonna! ;)
Hejsvejs

Lets dance

Haha, kollar på lets dance nu, utröstningen. Har inte sett alla avsnitt men ibörjan såg jag. Tycker det var bra att Carl jan åkte ut. Klarar inte av att lyssna på honom, han är så fjantig. Men Elisabet är däremot skön så det var tur att det inte va hon som åkte, haha :) Hon är så rolig och ser så jäkla kul ut när hon dansar, haha. Den bästa av alla som jag tycker ska vinna är lätt Niklas Wahlgren! Han är bäst. Lajla är såklart bra med men hon har ju dansat förrut. Tycker att alla ska börja på samma, att ingen ska vara "dansproffs" redan innan programen, det är ju fusk då för dom är ju där för att lära sig dansa och att man ska se dom bli bättre och bättre.

Jag är för i övrigt skittrött x) ska sova nu tror jag, jag kan ändå vara uppe sent en hel vecka nu så det spelar ingen roll :)
Ida och jag håller på att planera sommaren, vi har stora planer haha, vad säger jag inte, men jag hoppas värkligen att det blir av! Längtar jättemycket till sommarn nu. Sol, bad och vara i stugan är så jäkla skönt och skulle inte vara fel. Men nu är det sportlov och det är bra det med ju.

Ha en jättebra helg!  : )


"You'll never know how strong you are..
                                                      Until being strong is the only choise you have."




Fredag.

Äntligen är det fredag! Sitter i datasalen nu och har natur. Vi ska börja med ett nytt arbete som vi ska jobba med ett tag. Fast det blir nog inte så mycke gjort på det idag.. Sen så har vi demens hela dagen. Drygt..
Men sen då är det lov! :D Äntligen det kommer blí så skönt. Fast det är synd att bella inte kommer som hon brukar göra på lovena, hon har tydligen inget lov i år, stackars henne :S
Min praktik tror att jag ska vara där på måndag efter lovet så jag måste typ ringa dit och prata med dom igen. Jag trodde lärarna hade sakt när vi skulle ha praktik men det har dom tydligen inte.
Imorron ska jag på hockeyn. Ska vara barnvakt första perioden åt idas syrra! :) Och jag kommer att missa melodifestivalen igen. Och hockeyn kommer vara ganska konstig också eftersom det inte spelar någon roll om vi förlorar eller inte. Men det blir väl kul ändå
Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra men det blir väl att gå på stan eller nått :)


Onsdag kväll

Dagen idag började inte så bra.. jag missa bussen, eller ja, den kom 5 minuter tidigare än vanligt, så jag hann inte. Eftersom jag trodde att det var prov så ville jag helst inte komma försent. Så mamma fick skjutsa mig. Men sen visa det att anders inte var där så vi hae inte prov. Så jag och Viktoria tränade på provet som vi skulle ha i engelska efter datan. Engelska provet gick bra tror jag :D jag tycker då inte att det var så svårt alls.
Efter det hade vi lunch och sen demens arbete i två lektioner. Usch det är inge kul, men bra att vi får sitta vid datorerna.
Jajaa.. vad ska jag skriva..
Fick ett sms när jag satt på bussen på g hem. Imorron ska  jag hämta boken!!! Varför kunde dom inte skickat det typ 5 minuter tidigare?!
Det är den tredje i twilight serien, dom andra två läste jag ut på mindre än en vecka så denna lär ta slut fort oxå:/ Jag får inte läsa ut den direkt, för det är den sista i serien som kommit ut på svenska, buhu:/ Dom är verkligen beroendeframkallande! Tur att jag har dom hemma så jag kan läsa när jag vill. :)


Borde gå ifrån datorn ett tag nu och kanske ta reda på vad jag ska ha för kläder imorron =) Sen ska jag nog sova. Skönt med kort dag imorron, verkligen.

Tisdag

Sitter just nu i en data sal och har "engelska" egentligen. Men jag gör inte så mycket, borde egentligen träna på provet som vi har imorgon.. Glömde först boken över helgen, tveksamt om jag hade tränat i helgen men ändå. Och sen fortsätter min glömska och så klart glömmer jag den igår med! Så hårdplugg efter skolan vare tänkt. Får se hur det blir med de ;D ..
Igår vann modo med 5-0 hemma! Fortsätt så, vill fan inte att dom ska hamna i allsvenskan. Så nu gäller det att dom fortsätter vinna och att dom över modo (i tabellen) förlorar lite så vi får gå till slutspel, kanske inte smguld i år men slutspel skulle va kul.  På lördag är den sista matchen innan slutspel.eller om det blir kvalserie. På lördag kanske vi ska åka på Ikea, men om vi inte far nu på lördag så ska jag på matchen! 
Idag har vi svenska och mänken efter lunch, sen ska jag gå lite på stan tror jag, ska iaf på en affär och köpa en grej.
Ikväll kanske jag och Sandra på brux och träna, gympa . Men det är om jag känner mig hyffsat säker på provet. Haha jag är fan nervös, jag och min koordinationsförmåga.. Kommer skämma ut mig totalt, tur att man har Sandra där som också kanske inte är så bra :D hehehe

söndag

Riktigt skönt att det bara är en vecka till lovet nu, verkligen efterlängtat, slippa skolan ett tag .
Helgen har varit lugn och skön. Väldigt lång har den känts. Igår tog jag det ganska lugn till 3 tiden och då for jag in med anneli på stan ett tag innan vi skulle äta och tränade. Eller anneli gjorde inte det men hon typ hade kul och lekte där haha, så tiden där gick fort. hehe. Sen gick vi ner på max och åt.
Jag åt på typ en kvart för jag hade bestämmt med ida att fara på bio så jag hade inte så mkt tid på mig som jag trodde : P Fast gott var det .
Bion var bra, vi såg 'benjamin buttons otroliga liv'. Filmen var bra och så men det hände inte så mycket ibland,  fast brad pitt var snygg! En bra kväll me ida, vi måste se valkyria näsa helg va?haha.. men Vi måste iallafall hitta på saker oftare :) Missade mello, jag såg att emd kom vidare och det var bra. Vars kan man lyssna på låtarna? Det är skitsvårt att hitta på youtube! finns typ inga där. :(

Ikväll ska jag ta det lugnt och se på beck och mys. Oj klockan är redan halv 8, vi åt typ nyss.. men det är grymt skönt at slippa tjat på helgen! kan gå upp när jag vill, ät när jag vill, slippa bädda o städa m.m. :D fast imorron innan mama och pappa kommer hem blire väl till att städa upp allt vi stökat ner . Men inte nu . Ska göra nått nu hejs

Helg :D

Äntligen börjar jag känna mig bra igen, hade feber igår och jätteont i halsen. :S  Idag kände jag mig också sjuk så jag stanna hemma. men iaf så mår jag mycke bättre nu. Det känns som jobbigt att vara hemma från skolan för mycket men förhoppningsvis får jag iaf vara frisk ett tag nu ...
Bara jag inte missat allt för mycket i skolan.

Och det känns skönt me helg nu, en helg utan tjat av föräldrar :D dom är borta hela helgen till måndag Wiho!
Imorgon ska jag och min syrra/brorsa fara ut och äta. Brukar typ aldrig göra det, väldigt sällan så det bli kul.
Imorron äre melodifestivalen o de ska man självklart se  om det inte blir bio :P
Postutdelnig i helgen med.  Nu får det bara inte snöa som förra gången jag hade det - det skulle jag inte orka, så drygt det var! Fick pulsa i ca 0.5 -1 meter snö. Har inge mer o säga kanske bloggar imorgon eller senare om det finns nått att skriva om.
ha en bra helg :)

                                                Min lilla chuckie på bilden när vi just hade fått dom :) (Han äe något större nu)

Drygt...

Har nyss gjort klart buren till råtterna, och bråkat med anneli. Hon är så dryg. man kan inte be hon om nånting,.. inte NÅNTING! Hon vägrar titta till råttorna och då är ändå det enda som hon behöver göra att titta. Utan hon skiter fullständigt i dom, jag sa tilloch me att jag hade lagt hennes råtta utanför hennes dörr, men kom hon ut? Nä . Suck. Är på ganska dåligt humör just nu. Aja. Syskonbråk är väl såna bråk som går över efter en kvart eller? Iallafall våra, få väl se !

Dryg dag på skolan idag med, fast vi slutade 2. Onsdagar och jag går inte ihop, speciellt datan är så dryg . Efter de så for jag på stan och lämnade tillbaka en tröjja på kapahl och for sedan på pulsen som jag brukar med mamma, den här gången vare cirkelträning då vi var där men det började inte förnst halv 4 så jag tränade i 2 timmar. Men nu är träningvärken väck och jag har en sak mindre att klaga om :P
Sorry för ett sånthärt tråkigt inlägg men jag orkar inte skriva nåt  annat!
Ska gå o färga håret mörkbrun nu :).. Hejsvej

...

huik
Sitter just nu på engelskalektionen och gör ingenting, Vi har nåt men kennet sa inte vad vi skulle göra så vi gör ingenting:P...
Har träningsvärk i nästan hela kroppen efter igår på idrotten, jag brukar nästan aldrgi få det men nu fick jag det. vi gjorde en jobbig grej, vi skulle typ ligga ner på golvet och ha bena uppåt och snurra runt dom fast dom fick inte ta i golvet, en torktummlare som jag säger hahah ont i magen nu iaf ! :P
Trött är man oxå, har inte gått o lakt mej så tidigt kan jag säga så jag får skylla mej, men äre bra saker på tv så vill man ju kolla. Varför går alla bra saker så sent?
Aja ska gö nått vettigt om det finns nåt man kan göra. Tror inte vi har nåt att göra men.
Hej då

160209

Hejhej! i den här bloggen kommer jag skriva lite vad som helst jag har lust med. hade en blogg som jag skrev lite i i början men sedan sket jag i det men nu kanske jag kommer att skriva kanske varje dag, ska försöka me de iaf.
Annars så gör jag inte så mycke idag, har vare i skolan. Imorron är det tisdag och det betyder att vi har ganska bra dag, vi har iaf bara 4 lektioner och slutar halv 3 men de är helt okej.. fast just ja vi har prov, i matte också. Suck! Tänker fortsätta klaga med och säga att den här vekcan kommer bli den drygaste på länge! vi har ju bara haft 4 dagarskolvecka nu ett tag, så nu äre bara rycka upp sig igen om det nu går:)

Snart äre sportlov iaf:) ochsen kommer praktik efter sportlovet mellan sport och påsk.. Så när man tänker efter så äre inte så länge kvar denna termin!  :D

Aja nu ska jag kolla igenom matten efetrsom några som redan har gjort provet tyckte attdet var förjävla svårt! byebyebye

välkommen till min blogg!

Hej! Detta är min nya blogg som jag skriver i när jag har lust.. :P Kanske inte blir så ofta, ser väl de :)

RSS 2.0